PO PROSTU PYSZNE
czwartek, 15 stycznia 2015
Krążki z dyni piżmowej jak grzanki
›
Dynia piżmowa to jedna z najsmaczniejszych odmian dyni. Miąższ ma delikatny, pachnący, w ciepłych kolorach od żółtego po ciemnopomarańczowy....
2 komentarze:
wtorek, 6 stycznia 2015
Tofu z pieczarkami
›
Kolejna potrawa do której zrobienia nie trzeba ani wielu produktów, ani wiele czasu. Dla większych głodomorów można dodatkowo ugotować ziemn...
2 komentarze:
Tofu z cykorią i fasolką szparagową
›
Masz ochotę na zdrowy, lekki posiłek? Oto moja propozycja na każdą pogodę, o każdej porze roku. Tofu z cykorią i fasolką szparagową
2 komentarze:
czwartek, 1 stycznia 2015
Topinambur ze szpinakiem.
›
Zdrowe, smaczne danie na jesienne i zimowe dni. Może nie bardzo kaloryczne, ale odżywcze, pełne wartościowych składników, a dzięki dodatkowi...
4 komentarze:
czwartek, 6 lutego 2014
PIECZEŃ Z INDYKA W WARZYWACH
›
Metabolic Balance , faza II. Zima nie oferuje nam dużego wyboru warzyw. Dodatkowo dieta ogranicza nam ten już wąski repertuar. Mamy również...
12 komentarzy:
sobota, 1 lutego 2014
SAŁATKA Z CIECIERZYCY I BURACZKÓW
›
To był eksperyment. Przeczuwałam że połączenie pieczonych buraków i ciecierzycy będzie ciekawe, obawiałam się jedynie o stronę estetyczną, w...
7 komentarzy:
czwartek, 30 stycznia 2014
SAŁATKA Z RUKOLI I TOFU
›
Metabolic Balance , faza II. Jeszcze jedna propozycja prostej, a smacznej sałatki w duchu MB. Sałatka z rukoli i tofu
4 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer